Regisztrált futók

Fontos valtozasok a futok szamara!

Új regisztrációs folyamat! Az alabbi valtoztatasok az osszes MFR futasra vonatkoznak majd, ezert arra kerunk mindenkit, hogy figyelmesen olvassatok el. http://134.249.164.53:8148/#/welcome

A Mor Fit Run orommel jelenti be, hogy eljott az ideje annak, hogy az uj idomero es eredmenykozlo rendszert bevezesse.
Ahhoz, hogy az idodet be tudjuk mostantol regisztralni a Mor Fit Run-on (mar a mostani augusztusin is) be kell jelentkezned az uj honlapra (ez akkor is szukseges, ha mar korabban regisztraltal az oldalon es nem uj resztvevo vagy).
Miutan bejelentkeztel a honlapra a kovetkezoket fogod latni:
– a profilodat
– a feed-et
– es futasokkal kapcsolatos informaciokat

Jelenleg talan a legnagyobb valtoztatas az, hogy meg tudod nezni es be tudsz regisztralni futasokra. Most ketto ilyen futast talalsz az oldalon:
– Mor Fit Run Original
– Sziget Run

Az uj applikacio bemutatasaval az a celunk, hogy ez az adatbazis es az oldalon talalhato informacio folyamatosan bovuljon. Az applikacio lehetove teszi, hogy barki letrehozzon es hozza adjon heti, havi, evi rendszeresseggel megrendezett futasokat. Az applikacio azt is lehetove teszi, hogy a futasokon elert idoket a futokhoz kapcsolja es az informaciot automatikusan atkuldi az uj honlapra es jeloli az uj egyeni legjobb idoket es leggyorsabb futokat.
Nezzetek korul az uj honlapon es regisztraljatok be magatokat, hogy a kovetkezo Mor Fit Run futason augusztus 30-an megfeleloen tudjuk regisztralni az idotoket. Elnezest az ekezetek hianya miatt. MFR 🙂

http://134.249.164.53:8148/#/welcome