Egyéb

A Mór Fit Run kigondolója és szervezõje

IMG_2055

Mindig, amikor egy új országba sodor a sors, elkezdem böngészni a google térképet, hogy a futáshoz megfelelõ útvonalakat találjak. A Budapest maraton napról napra közeledik és nekem még szükségem van arra, hogy szaporítsam a kilométerek számát a lábamban. Új vagyok ezen a környéken és egészen meglepett, hogy milyen sokan járnak rendszeresen a focipálya köré, illetve azon a részen futni, ahol meg szeretném rendezni a Mór Fit Run futást. Az is meglepett, hogy a látszólag nagy érdeklõdés ellenére viszonylag kevés az olyan verseny és esemény, ami a futásról szól. Ez a két észrevétel ébresztette fel bennem azt az ötletet, hogy havonta lehetne egy futást létrehozni, ami nem csak a professzionális futókat célozná meg, hanem szívesen látná a sétálókat és kocogókat is. Nincs jobb annál, mint egy 5 km-es futás során megismerni edzettségi szintünket és a folyamatos edzéseknek köszönhetõ fejlõdésünket. Remélem, hogy hamarosan találkozunk a Mór Fit Run-on!

Hayden Bryant,

– Szenvedélyes futó, testnevelõ tanár, jelenleg egy olyan országban, amelynek nem beszélem a nyelvét. Vajon a futás lehet egy közös nyelv?-

Finding myself in a new location I always have a look at google maps and try to find a new course to train around. With the Budapest marathon coming up in the not too distant future I really need to get some kilometres in. Being new to the area I was surprised to see the number of people running circles around the track and the area around the Mór Fit Run course. I was also surprised to find out that there were few organised running events. Having seen this interest I thought it would be great to start a monthly running event, aimed towards the dog walkers, joggers and runners alike,  in the hope that it might motivate others to participate in running and set new fitness goals. There’s nothing like a good 5km run to discover your fitness levels! Hope to see you at Mór Fit Run!

Hayden Bryant,

-Keen runner, physical education teacher, now in a land that does not speak my language. Is running a language?

Reklámok