Téli kihívás …. teljesítve!

A téli hónapokban edzeni gyakran nem egyszerû, hiszen hideg van, hó van, hamar sötétedik, csúszik a talaj, stb. Ilyenkor kényelmesebb megoldásnak tûnhet a szabadidôt otthon, a melegben eltölteni.

2015-01-25 09.02.10

A Mór Fit Run-nak is egy külön kihívás volt a januári futás, mert a sok hó miatt nem tudtunk autóval végigmenni a szakaszon és kitenni a jeleket az út szélére. Emiatt úgy döntöttünk, hogy töröljük a januári futást. A törlés ellenére 11-en mégis megjelentek és lefutották a távot. Ez az elkötelezettség mutatta, hogy rossz döntést hoztunk azzal, hogy töröltük a futást. A hiányzó útbaigazító jelek ellenére meg lehetett volna tartani a futást. Tanultunk a hibából, ezentúl, ha hasonló történne, akkor is megtartjuk a futást, ha kell, akkor jelek nélkül is. Minden arról szól, hogy elindulj és fuss!

A törölt januári futás ellenére 9 olyan futó volt, aki teljesítette a kihívast és mindhárom téli hónapon futottak. (Valószínûleg ez a szám még magasabb lenne, ha nem töröltük volna a januári futást). Lent egy kép mindenkirõl, akik teljesítettek a kihívást, gratulálunk nekik!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s