A Mór Fit Run vízióm

20130904_182438_richtonehdr-copy1

Általában nem szoktam saját magamról beszélni a Mór Fit Run oldalon, úgy gondolom, hogy sokan nem szeretik, ha egészségrõl és fitneszrõl okítják õket (és abban is biztos vagyok, hogy Janka megõrülne, ha még több fordításra kérném meg) –ebben van némi igazság- a ford.

Az elejétõl fogva az volt a célom, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre Móron, ami lehetõvé teszi a rendszeres mozgást, aktivitást. Számomra a Mór Fit Run egy nagyszerû találkozasi lehetõség hasonló érdeklõdésû emberekkel, a részvételnek köszönhetõen még az egészségünkért is teszünk valamit és fittebbé válunk.

A futások lebonyolítása most már nagyon egyszerû, talán a legmegterhelôbb feladat az, amikor az útjeleket a futás elôtt és után elhelyezzük és begyûjtjük a szakasz mentén. Nem ment mindig ennyire gördülékenyen a sszervezés, de sikerült pár állandóan felmerülô problémat az idõk során megoldani.

Azok, akik ismerik az idõmérõ rendszerünket az elejétõl fogva tudják, hogy eleinte egy generikus idõmérô applikációt használtunk és egyesével hozzáadtuk a pozíciókat a résztvevõkhöz a Google drive-on. Ezután össze kellett kötni a pozíciókat az idõkkel, hogy létre lehessen hozni az eredmények listákat. Mindezek után manuálisan kiválogattam, hogy kik az ahavi leggyorsabb futók minden egyes korosztályban és az összesített lista alapján kiválogattam, illetve még mindig kiválogatom az egyéni legjobb rekordokat.

Az új idõmérõnek köszönhetõen , most már nem kell manuálisan összekapcsolni a pozíciókat a résztvevõkkel, az applikáció ezt mind automatikusan megcsinálja. A korcsoport szerinti leggyorsabb futókat és egyéni rekordokat még továbbra is én csinálom. (Ezért is van az, hogy azok az eredmények általában csak hétfõn kerülnek fel az oldalra.)

Az új applikációnak köszönhetõen most már azt tudom mondani, hogy a Mór Fit Run idõket könnyen lehet mérni és az eredmények minimális manuális munkával el tudnak készülni. Mostanra egy olyan helyzet alakult ki, hogy bárki meg tudná szervezni ezeket a futásokat minimális ráfordítással. 2014 nagy része azzal telt, hogy az applikáció megtervezésétõl kezdve hogyan jutunk el annak legtökéletesebb formájához?

Egyszerû lenne most ezen a szinten megállni, de nekem nagyobb terveim vannak a Mór Fit Run-nal és annak során kialakított applikációval kapcsolatban. Hogy egy kicsit többet áruljak el a tervemrõl: 2015-ben azon (is) fogok dolgozni, hogy egy teljesen integrált rendszert hozzak létre, ami magába foglalja az applikációt, a futókat és a honlap integrált kialakítását.

Ahogy említettem, korábban nagyon idõigényes volt az eredmények kidolgozása és feltöltése a honlapra és az egyéni rekordok megjelenítése. A jelenlegi applikáció képes kidolgozni az eredményeket, leggyorsabb futókat és egyéni rekordokat, de nem képes az adatokat beágyazni a wordpress oldalunkra, amelyet jelenleg használunk. Az én elképzelésem szerint egy olyan rendszerünk lesz, ahol minden adat automatikusan transzmitálódik és automatikusan felkerül a honlapra.

Eddig ez egy nagyszerû út volt, amelynek Ti is részesei voltatok. Remélem, hogy 2015 még ennél is nagyobb és jobb dolgokat hoz majd, és hogy 2015-ben is velünk fogtok tartan!

Hayden Bryant

10506919_683484628403458_8439956897275054357_o

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s