Hajrá Mór! Mór Fit Run most vasárnap, nov. 24-én

Nos, újra itt van az a hétvége, amikor a móriak és környékbeliek találkoznak és futnak egy jót. A regisztrált futók list folyamatosan nõtt múlt hónap óta és általában a futás elõtt 1-2 nappal még mindig vannak új regisztrálók. Ezen bejegyzés megírásakor 131 regisztrált futónk van. Múlt hónapban 52 résztvevõnek mértük az idejét, reméljük, hogy ez most vasárnap még tobb lesz.

IMG_8036

Az idõjárás elõrejelzés alapján a mostani futás lesz az eddigiek közül a legzordabb körülmények között, ennek ellenére reméljük, hogy sokan eljöttök. Mi ott leszünk és mint mindig, mindenkinek mérjük az idejét és néhány jó pillanatot megörökítünk. Meg kell még említenünk Holl Balázsné Marianna, Tóth Ágnes és Krausz Ferenc nevét is, akik eddig az összes Mór Fit Run-on részt vettek, csak így tovább!

IMG_7903

Visszük a Mór Fit Run pólókat is, akik javítottak valamelyik eddigi idejükön és még nem kaptak pólót, nyugodtan jelentkezzenek nálunk a futás elõtt vagy után. Reméljük, hogy most vasárnap is lesznek páran, akik javítanak maid az egyéni rekordjukon.

Morfitrunshirtwebsmall

Hozzászólás